Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sint Annen

Begrijp de huizenprijzen in Sint Annen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sint Annen

Sint Annen is een plaats in de gemeente Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 229.955 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Annen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 327.873 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 327.873
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Sint Annen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Annen is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Annen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint Annen.

Woningen recent verkocht in Sint Annen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Annen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Annen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Annen. Een eengezinswoning in Sint Annen komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Annen

In Sint Annen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint Annen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint Annen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sint Annen

Starterswoningen in Sint Annen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Annen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Annen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sint Annen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sint Annen

Wil je een huis kopen in Sint Annen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Annen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Annen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Annen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Sint Annen.

Bekijk alle koopwoningen in Sint Annen. Zoek je huurwoning in Sint Annen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sint Annen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Annen is 2.711 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.904 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sint Annen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Annen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sint Annen

Sint Annen bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.