Huizenprijzen en de huizenmarkt in Randwijk

Begrijp de huizenprijzen in Randwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Randwijk

Randwijk is een plaats in de gemeente Overbetuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 47.490 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Randwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 508.983 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 508.983
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Randwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Randwijk is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Randwijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Randwijk

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Randwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Randwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Randwijk. Een eengezinswoning in Randwijk komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Randwijk

In Randwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Randwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Randwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Randwijk

Starterswoningen in Randwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Randwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Randwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Randwijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Randwijk

Wil je een huis kopen in Randwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Randwijk . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Randwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Randwijk.

Bekijk alle koopwoningen in Randwijk. Zoek je huurwoning in Randwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Randwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Randwijk is 3.315 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.485 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Randwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Randwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Randwijk

Randwijk bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.