logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ossenzijl

Begrijp de huizenprijzen in Ossenzijl met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ossenzijl

Ossenzijl is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 45.376 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ossenzijl. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 443.139 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 443.139
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Ossenzijl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ossenzijl is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ossenzijl kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ossenzijl

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ossenzijl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ossenzijl.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ossenzijl. Een eengezinswoning in Ossenzijl komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ossenzijl

In Ossenzijl wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ossenzijl

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ossenzijl (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ossenzijl

Starterswoningen in Ossenzijl zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ossenzijl zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ossenzijl zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ossenzijl? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ossenzijl

Wil je een huis kopen in Ossenzijl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ossenzijl . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ossenzijl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ossenzijl.

Bekijk alle koopwoningen in Ossenzijl. Zoek je huurwoning in Ossenzijl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ossenzijl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ossenzijl is 3.157 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.658 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ossenzijl

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ossenzijl vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ossenzijl

Ossenzijl bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.