Alle woningmarktinfo Ommeren in gemeente Buren

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ommeren

Een eerste blik op Ommeren

Ommeren is een plaats in de gemeente Buren. Deze plaats telt volgens het CBS 29.550 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ommeren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 461.968 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 461.968
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Ommeren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ommeren is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ommeren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ommeren

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ommeren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ommeren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ommeren. Een eengezinswoning in Ommeren komt het meest (48%) voor. Daarna komt een villa met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ommeren

In Ommeren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ommeren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ommeren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ommeren
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Ommeren

Wil je een huis kopen in Ommeren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ommeren . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ommeren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ommeren.

Zoek je huurwoning in Ommeren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Ommeren.

Huizenprijzen in Ommeren

Starterswoningen in Ommeren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ommeren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ommeren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ommeren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ommeren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ommeren is 3.872 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.399 euro).

Leeftijden Ommeren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ommeren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ommeren

Ommeren bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen