logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ommeren

Begrijp de huizenprijzen in Ommeren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ommeren

Ommeren is een plaats in de gemeente Buren. Deze plaats telt volgens het CBS 27.725 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ommeren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 692.369 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 692.369
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Ommeren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ommeren is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ommeren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ommeren

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ommeren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ommeren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ommeren. Een eengezinswoning in Ommeren komt het meest (46%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ommeren

In Ommeren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ommeren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ommeren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ommeren

Starterswoningen in Ommeren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ommeren zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ommeren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ommeren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ommeren

Wil je een huis kopen in Ommeren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ommeren . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ommeren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ommeren.

Bekijk alle koopwoningen in Ommeren. Zoek je huurwoning in Ommeren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ommeren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ommeren is 4.252 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.959 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ommeren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ommeren vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ommeren

Ommeren bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.