Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oldemarkt

Begrijp de huizenprijzen in Oldemarkt met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oldemarkt

Oldemarkt is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 42.845 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldemarkt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 379.335 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 379.335
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Oldemarkt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldemarkt is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldemarkt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oldemarkt

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldemarkt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldemarkt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldemarkt. Een eengezinswoning in Oldemarkt komt het meest (81%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldemarkt

In Oldemarkt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldemarkt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldemarkt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oldemarkt

Starterswoningen in Oldemarkt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oldemarkt zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldemarkt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oldemarkt? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oldemarkt

Wil je een huis kopen in Oldemarkt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldemarkt . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldemarkt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldemarkt.

Bekijk alle koopwoningen in Oldemarkt. Zoek je huurwoning in Oldemarkt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oldemarkt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldemarkt is 2.854 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.757 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oldemarkt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldemarkt vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oldemarkt

Oldemarkt bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.