De Huizenmarkt in Noord-Sleen (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Noord-Sleen

Woningmarkt Noord-Sleen

Noord-Sleen is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.290 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord-Sleen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 722.286 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 722.286
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Noord-Sleen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noord-Sleen is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noord-Sleen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noord-Sleen

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord-Sleen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noord-Sleen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noord-Sleen. Een eengezinswoning in Noord-Sleen komt het meest (45%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 45% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noord-Sleen

In Noord-Sleen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noord-Sleen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noord-Sleen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noord-Sleen
Binnenring: Nederland

Noord-Sleen waar ligt dat?

Woningen te koop Noord-Sleen

Wil je een huis kopen in Noord-Sleen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noord-Sleen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noord-Sleen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noord-Sleen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Noord-Sleen. Zoek je huurwoning in Noord-Sleen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Noord-Sleen

Starterswoningen in Noord-Sleen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Noord-Sleen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noord-Sleen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noord-Sleen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noord-Sleen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noord-Sleen is 3.337 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.293 euro).

Leeftijden Noord-Sleen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noord-Sleen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Noord-Sleen

Noord-Sleen bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.