logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuwlande

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwlande met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwlande

Nieuwlande is een plaats in de gemeente Hoogeveen. Deze plaats telt volgens het CBS 56.433 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwlande. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 466.152 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 466.152
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Nieuwlande

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwlande is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwlande kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwlande

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwlande. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwlande.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwlande. Een eengezinswoning in Nieuwlande komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwlande

In Nieuwlande wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwlande

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwlande (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuwlande

Starterswoningen in Nieuwlande zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwlande zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwlande zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwlande? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwlande

Wil je een huis kopen in Nieuwlande? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwlande . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwlande alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwlande.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwlande. Zoek je huurwoning in Nieuwlande? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwlande

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwlande is 3.080 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.581 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwlande

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwlande vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuwlande

Nieuwlande bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.