De Huizenmarkt in Nieuwlande (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuwlande

Woningmarkt Nieuwlande

Nieuwlande is een plaats in de gemeente Hoogeveen. Deze plaats telt volgens het CBS 55.665 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwlande. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 425.019 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 425.019
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Nieuwlande

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwlande is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwlande kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwlande

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwlande. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwlande.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwlande. Een eengezinswoning in Nieuwlande komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwlande

In Nieuwlande wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwlande

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwlande (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwlande
Binnenring: Nederland

Nieuwlande waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuwlande

Wil je een huis kopen in Nieuwlande? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwlande . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwlande alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwlande.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuwlande. Zoek je huurwoning in Nieuwlande? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuwlande

Starterswoningen in Nieuwlande zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwlande zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwlande zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwlande? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwlande

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwlande is 2.526 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.886 euro).

Leeftijden Nieuwlande

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwlande vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuwlande

Nieuwlande bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.