Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuw-Roden

Begrijp de huizenprijzen in Nieuw-Roden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuw-Roden

Nieuw-Roden is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 35.165 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Roden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 421.583 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 421.583
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Nieuw-Roden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw-Roden is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw-Roden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw-Roden.

Woningen recent verkocht in Nieuw-Roden

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Roden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw-Roden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw-Roden. Een eengezinswoning in Nieuw-Roden komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw-Roden

In Nieuw-Roden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw-Roden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw-Roden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuw-Roden

Starterswoningen in Nieuw-Roden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw-Roden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw-Roden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuw-Roden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuw-Roden

Wil je een huis kopen in Nieuw-Roden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw-Roden . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw-Roden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw-Roden.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuw-Roden. Zoek je huurwoning in Nieuw-Roden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuw-Roden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw-Roden is 3.386 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.142 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuw-Roden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw-Roden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuw-Roden

Nieuw-Roden bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.