Koopwoningen in Nieuw-Roden

Bekijk alle 5 woningen te koop in Nieuw-Roden. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Nieuw-Roden die je zoekt.

Makelaars in Nieuw-Roden

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Nieuw-Roden? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Nieuw-Roden. Een koopwoning bezichtigen in Nieuw-Roden? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Nieuw-Roden

Er staan 5 woningen te koop in Nieuw-Roden die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Nieuw-Roden.

Huis te koop in Nieuw-Roden

Nieuw-Roden is een plaats in de gemeente Noordenveld binnen de provincie Drenthe. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Nieuw-Roden ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Nieuw-Roden. Kan je jouw woning niet vinden in Nieuw-Roden? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Nieuw-Roden op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Nieuw-Roden? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Nieuw-Roden! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Nieuw-Roden, koophuizen Nieuw-Roden of 5 kamer woningen Nieuw-Roden.
Instellingen zijn opgeslagen