De Huizenmarkt in Mantinge (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Mantinge

Woningmarkt Mantinge

Mantinge is een plaats in de gemeente Midden-Drenthe. Deze plaats telt volgens het CBS 29.745 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mantinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 546.798 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 546.798
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Mantinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mantinge is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mantinge moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mantinge.

Woningen recent verkocht in Mantinge

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mantinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mantinge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mantinge. Een eengezinswoning in Mantinge komt het meest (45%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mantinge

In Mantinge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mantinge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mantinge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Mantinge
Binnenring: Nederland

Mantinge waar ligt dat?

Woningen te koop Mantinge

Wil je een huis kopen in Mantinge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mantinge . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mantinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mantinge.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Mantinge.

Bekijk hier alle koopwoningen in Mantinge. Zoek je huurwoning in Mantinge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Mantinge

Starterswoningen in Mantinge zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Mantinge zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mantinge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Mantinge? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Mantinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mantinge is 3.422 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.292 euro).

Leeftijden Mantinge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mantinge vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Mantinge

Mantinge bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.