logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Mantinge

Begrijp de huizenprijzen in Mantinge met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Mantinge

Mantinge is een plaats in de gemeente Midden-Drenthe. Deze plaats telt volgens het CBS 33.987 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mantinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 569.818 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 569.818
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Mantinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mantinge is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mantinge moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mantinge.

Woningen recent verkocht in Mantinge

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mantinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mantinge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mantinge. Een woonboerderij in Mantinge komt het meest (43%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mantinge

In Mantinge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mantinge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mantinge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Mantinge

Starterswoningen in Mantinge zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Mantinge zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mantinge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Mantinge? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Mantinge

Wil je een huis kopen in Mantinge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mantinge . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mantinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mantinge.

Bekijk alle koopwoningen in Mantinge. Zoek je huurwoning in Mantinge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mantinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mantinge is 3.585 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.416 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Mantinge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mantinge vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Mantinge

Mantinge bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.