logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lageland GN

Begrijp de huizenprijzen in Lageland GN met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lageland GN

Lageland GN is een plaats in de gemeente Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 229.955 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lageland GN. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 235.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 235.000
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Lageland GN

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lageland GN is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lageland GN moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lageland GN.

Woningen recent verkocht in Lageland GN

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lageland GN. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lageland GN.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Lageland GN. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lageland GN. Een woonboerderij in Lageland GN komt het meest (67%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lageland GN

In Lageland GN wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lageland GN

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lageland GN (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lageland GN

Starterswoningen in Lageland GN zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lageland GN zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lageland GN zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lageland GN? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lageland GN

Wil je een huis kopen in Lageland GN? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lageland GN . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lageland GN alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lageland GN.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Lageland GN.

Bekijk alle koopwoningen in Lageland GN. Zoek je huurwoning in Lageland GN? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lageland GN

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lageland GN is nog onbekend. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lageland GN

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lageland GN vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lageland GN

Lageland GN bestaat uit 24 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.