De Huizenmarkt in Lageland GN (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lageland GN

Woningmarkt Lageland GN

Lageland GN is een plaats in de gemeente Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 229.955 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lageland GN. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 235.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 235.000
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Lageland GN

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lageland GN is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lageland GN moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lageland GN.

Woningen recent verkocht in Lageland GN

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lageland GN. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lageland GN.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Lageland GN. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lageland GN. Een woonboerderij in Lageland GN komt het meest (67%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lageland GN

In Lageland GN wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lageland GN

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lageland GN (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lageland GN
Binnenring: Nederland

Lageland GN waar ligt dat?

Woningen te koop Lageland GN

Wil je een huis kopen in Lageland GN? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lageland GN . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lageland GN alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lageland GN.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Lageland GN.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lageland GN. Zoek je huurwoning in Lageland GN? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lageland GN

Starterswoningen in Lageland GN zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lageland GN zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lageland GN zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lageland GN? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lageland GN

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lageland GN is nog onbekend. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Lageland GN

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lageland GN vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lageland GN

Lageland GN bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.