Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hollandscheveld

Begrijp de huizenprijzen in Hollandscheveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hollandscheveld

Hollandscheveld is een plaats in de gemeente Hoogeveen. Deze plaats telt volgens het CBS 55.665 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hollandscheveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 543.887 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 543.887
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Hollandscheveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hollandscheveld is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hollandscheveld kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hollandscheveld

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hollandscheveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hollandscheveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hollandscheveld. Een eengezinswoning in Hollandscheveld komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hollandscheveld

In Hollandscheveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hollandscheveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hollandscheveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hollandscheveld

Starterswoningen in Hollandscheveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hollandscheveld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hollandscheveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hollandscheveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hollandscheveld

Wil je een huis kopen in Hollandscheveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hollandscheveld . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hollandscheveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hollandscheveld.

Bekijk alle koopwoningen in Hollandscheveld. Zoek je huurwoning in Hollandscheveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hollandscheveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hollandscheveld is 2.831 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.994 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hollandscheveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hollandscheveld vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hollandscheveld

Hollandscheveld bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.