Koopwoningen in Hollandscheveld

Bekijk alle 17 woningen te koop in Hollandscheveld. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Hollandscheveld die je zoekt.

Makelaars in Hollandscheveld

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Hollandscheveld? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Hollandscheveld. Een koopwoning bezichtigen in Hollandscheveld? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Hollandscheveld

Er staan 17 woningen te koop in Hollandscheveld die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Hollandscheveld.

Huis te koop in Hollandscheveld

Hollandscheveld is een plaats in de gemeente Hoogeveen binnen de provincie Drenthe. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Hollandscheveld ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Hollandscheveld. Kan je jouw woning niet vinden in Hollandscheveld? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Hollandscheveld op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Hollandscheveld? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Hollandscheveld! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Hollandscheveld, koophuizen Hollandscheveld of 4 kamer woningen Hollandscheveld.
Instellingen zijn opgeslagen