Huizenmarkt Ter Apel-West in Ter Apel (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ter Apel-West

Woningmarkt Ter Apel-West

Ter Apel-West is een buurt in de wijk Ter Apel en plaats Ter Apel binnen de gemeente Westerwolde. Deze buurt telt volgens het CBS 9.055 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ter Apel-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 263.847 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 263.847
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Ter Apel-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ter Apel-West is 64 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ter Apel-West kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ter Apel-West

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ter Apel-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ter Apel-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ter Apel-West. Een eengezinswoning in Ter Apel-West komt het meest (97%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ter Apel-West

In Ter Apel-West wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ter Apel-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ter Apel-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ter Apel-West
Binnenring: Nederland

Ter Apel-West waar ligt dat?

Woningen te koop Ter Apel-West

Wil je een huis kopen in Ter Apel-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ter Apel-West . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ter Apel-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ter Apel-West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ter Apel-West. Zoek je huurwoning in Ter Apel-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ter Apel-West

Starterswoningen in Ter Apel-West zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ter Apel-West zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ter Apel-West zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ter Apel-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ter Apel-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ter Apel-West is 2.315 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.209 euro).

Leeftijden Ter Apel-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ter Apel-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Ter Apel-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Ter Apel-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Ter Apel in de gemeente Westerwolde.

Ter Apel Barnflair Ter Apelkanaal Ter Apel-West Jipsingboermussel en Zandberg Munnekemoer Burgemeester Beinsdorp Agobuurt Ter Apel 't Heem Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal

Alle straten van Ter Apel-West

Ter Apel-West bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.