Alle woningmarktinfo Ter Apel 't Heem

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ter Apel 't Heem

Een eerste blik op Ter Apel 't Heem

Ter Apel 't Heem is een buurt in de gemeente Westerwolde. Deze buurt telt volgens het CBS 9.055 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ter Apel 't Heem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 254.890 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 254.890
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Ter Apel 't Heem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ter Apel 't Heem is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ter Apel 't Heem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ter Apel 't Heem.

Woningen recent verkocht in Ter Apel 't Heem

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ter Apel 't Heem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ter Apel 't Heem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ter Apel 't Heem. Een eengezinswoning in Ter Apel 't Heem komt het meest (93%) voor. Daarna komt een villa met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ter Apel 't Heem

In Ter Apel 't Heem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ter Apel 't Heem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ter Apel 't Heem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ter Apel 't Heem
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Ter Apel 't Heem

Wil je een huis kopen in Ter Apel 't Heem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ter Apel 't Heem . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ter Apel 't Heem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ter Apel 't Heem.

Zoek je huurwoning in Ter Apel 't Heem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Ter Apel 't Heem.

Huizenprijzen in Ter Apel 't Heem

Starterswoningen in Ter Apel 't Heem zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Ter Apel 't Heem zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ter Apel 't Heem zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ter Apel 't Heem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ter Apel 't Heem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ter Apel 't Heem is 2.049 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.822 euro).

Leeftijden Ter Apel 't Heem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ter Apel 't Heem vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Ter Apel 't Heem

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Ter Apel 't Heem. De buurt zelf valt binnen de wijk Ter Apel in de gemeente Westerwolde.

Ter Apel Barnflair Ter Apelkanaal Ter Apel-West Jipsingboermussel en Zandberg Munnekemoer Burgemeester Beinsdorp Agobuurt Ter Apel 't Heem Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal

Alle straten van Ter Apel 't Heem

Ter Apel 't Heem bestaat uit 34 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen