Huizenmarkt Ter Apelkanaal in Ter Apel (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ter Apelkanaal

Woningmarkt Ter Apelkanaal

Ter Apelkanaal is een buurt in de wijk Ter Apel en plaats Ter Apel binnen de gemeente Westerwolde. Deze buurt telt volgens het CBS 9.055 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ter Apelkanaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 300.253 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 300.253
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Ter Apelkanaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ter Apelkanaal is 74 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ter Apelkanaal kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ter Apelkanaal

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ter Apelkanaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ter Apelkanaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ter Apelkanaal. Een eengezinswoning in Ter Apelkanaal komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ter Apelkanaal

In Ter Apelkanaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ter Apelkanaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ter Apelkanaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ter Apelkanaal
Binnenring: Nederland

Ter Apelkanaal waar ligt dat?

Woningen te koop Ter Apelkanaal

Wil je een huis kopen in Ter Apelkanaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ter Apelkanaal . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ter Apelkanaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ter Apelkanaal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ter Apelkanaal. Zoek je huurwoning in Ter Apelkanaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ter Apelkanaal

Starterswoningen in Ter Apelkanaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ter Apelkanaal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ter Apelkanaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ter Apelkanaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ter Apelkanaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ter Apelkanaal is 2.440 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.690 euro).

Leeftijden Ter Apelkanaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ter Apelkanaal vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Ter Apelkanaal

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Ter Apelkanaal. De buurt zelf valt binnen de wijk Ter Apel in de gemeente Westerwolde.

Ter Apel Barnflair Ter Apelkanaal Ter Apel-West Jipsingboermussel en Zandberg Munnekemoer Burgemeester Beinsdorp Agobuurt Ter Apel 't Heem Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal

Alle straten van Ter Apelkanaal

Ter Apelkanaal bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.