Huizenmarkt Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal in Ter Apel (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal

Woningmarkt Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal

Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal is een buurt in de wijk Ter Apel en plaats Ter Apel binnen de gemeente Westerwolde. Deze buurt telt volgens het CBS 9.055 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 283.351 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 283.351
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal is 141 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal

In Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal
Binnenring: Nederland

Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal

Starterswoningen in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal is 2.130 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.213 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal. De buurt zelf valt binnen de wijk Ter Apel in de gemeente Westerwolde.

Ter Apel Barnflair Ter Apelkanaal Ter Apel-West Jipsingboermussel en Zandberg Munnekemoer Burgemeester Beinsdorp Agobuurt Ter Apel 't Heem Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal

Alle straten van Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal

Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.