Huizenmarkt Jipsingboermussel en Zandberg in Ter Apelkanaal (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Jipsingboermussel en Zandberg

Woningmarkt Jipsingboermussel en Zandberg

Jipsingboermussel en Zandberg is een buurt in de wijk Ter Apel en plaats Ter Apelkanaal binnen de gemeente Westerwolde. Deze buurt telt volgens het CBS 9.055 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jipsingboermussel en Zandberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 172.747 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 172.747
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Jipsingboermussel en Zandberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jipsingboermussel en Zandberg is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Jipsingboermussel en Zandberg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Jipsingboermussel en Zandberg

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jipsingboermussel en Zandberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jipsingboermussel en Zandberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jipsingboermussel en Zandberg. Een eengezinswoning in Jipsingboermussel en Zandberg komt het meest (93%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Jipsingboermussel en Zandberg

In Jipsingboermussel en Zandberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jipsingboermussel en Zandberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jipsingboermussel en Zandberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Jipsingboermussel en Zandberg
Binnenring: Nederland

Jipsingboermussel en Zandberg waar ligt dat?

Woningen te koop Jipsingboermussel en Zandberg

Wil je een huis kopen in Jipsingboermussel en Zandberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jipsingboermussel en Zandberg . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Jipsingboermussel en Zandberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jipsingboermussel en Zandberg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Jipsingboermussel en Zandberg. Zoek je huurwoning in Jipsingboermussel en Zandberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Jipsingboermussel en Zandberg

Starterswoningen in Jipsingboermussel en Zandberg zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Jipsingboermussel en Zandberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jipsingboermussel en Zandberg zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Jipsingboermussel en Zandberg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Jipsingboermussel en Zandberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jipsingboermussel en Zandberg is 2.421 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.696 euro).

Leeftijden Jipsingboermussel en Zandberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jipsingboermussel en Zandberg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Jipsingboermussel en Zandberg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Jipsingboermussel en Zandberg. De buurt zelf valt binnen de wijk Ter Apel in de gemeente Westerwolde.

Ter Apel Barnflair Ter Apelkanaal Ter Apel-West Jipsingboermussel en Zandberg Munnekemoer Burgemeester Beinsdorp Agobuurt Ter Apel 't Heem Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal

Alle straten van Jipsingboermussel en Zandberg

Jipsingboermussel en Zandberg bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.