De Huizenmarkt in Ter Apel (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ter Apel

Woningmarkt Ter Apel

Ter Apel is een plaats in de gemeente Westerwolde. Deze plaats telt volgens het CBS 24.700 inwoners. Momenteel staan er 31 woningen te koop en zijn er recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ter Apel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 360.351 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 31
Woningen recent verkocht 42
Gemiddelde vraagprijs € 360.351
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Ter Apel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ter Apel is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ter Apel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ter Apel

Er zijn recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ter Apel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ter Apel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ter Apel. Een eengezinswoning in Ter Apel komt het meest (63%) voor. Daarna komt een galerijflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ter Apel

In Ter Apel wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ter Apel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ter Apel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ter Apel
Binnenring: Nederland

Ter Apel waar ligt dat?

Woningen te koop Ter Apel

Wil je een huis kopen in Ter Apel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ter Apel . Er staan momenteel 31 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ter Apel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ter Apel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ter Apel. Zoek je huurwoning in Ter Apel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ter Apel

Starterswoningen in Ter Apel zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ter Apel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ter Apel zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ter Apel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ter Apel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ter Apel is 2.650 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.223 euro).

Leeftijden Ter Apel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ter Apel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ter Apel

Ter Apel bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.