Huizenmarkt Burgemeester Beinsdorp in Ter Apel (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Burgemeester Beinsdorp

Woningmarkt Burgemeester Beinsdorp

Burgemeester Beinsdorp is een buurt in de wijk Ter Apel en plaats Ter Apel binnen de gemeente Westerwolde. Deze buurt telt volgens het CBS 9.055 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burgemeester Beinsdorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 208.584 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 208.584
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Burgemeester Beinsdorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Burgemeester Beinsdorp is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Burgemeester Beinsdorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Burgemeester Beinsdorp.

Woningen recent verkocht in Burgemeester Beinsdorp

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burgemeester Beinsdorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Burgemeester Beinsdorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Burgemeester Beinsdorp. Een eengezinswoning in Burgemeester Beinsdorp komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Burgemeester Beinsdorp

In Burgemeester Beinsdorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Burgemeester Beinsdorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Burgemeester Beinsdorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Burgemeester Beinsdorp
Binnenring: Nederland

Burgemeester Beinsdorp waar ligt dat?

Woningen te koop Burgemeester Beinsdorp

Wil je een huis kopen in Burgemeester Beinsdorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Burgemeester Beinsdorp . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Burgemeester Beinsdorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Burgemeester Beinsdorp.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Burgemeester Beinsdorp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Burgemeester Beinsdorp. Zoek je huurwoning in Burgemeester Beinsdorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Burgemeester Beinsdorp

Starterswoningen in Burgemeester Beinsdorp zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Burgemeester Beinsdorp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Burgemeester Beinsdorp zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Burgemeester Beinsdorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Burgemeester Beinsdorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Burgemeester Beinsdorp is 2.378 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.164 euro).

Leeftijden Burgemeester Beinsdorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Burgemeester Beinsdorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Burgemeester Beinsdorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Burgemeester Beinsdorp. De buurt zelf valt binnen de wijk Ter Apel in de gemeente Westerwolde.

Ter Apel Barnflair Ter Apelkanaal Ter Apel-West Jipsingboermussel en Zandberg Munnekemoer Burgemeester Beinsdorp Agobuurt Ter Apel 't Heem Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal

Alle straten van Burgemeester Beinsdorp

Burgemeester Beinsdorp bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.