Huizenmarkt Agobuurt in Ter Apel (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Agobuurt

Woningmarkt Agobuurt

Agobuurt is een buurt in de wijk Ter Apel en plaats Ter Apel binnen de gemeente Westerwolde. Deze buurt telt volgens het CBS 9.055 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Agobuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 468.506 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 468.506
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Agobuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Agobuurt is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Agobuurt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Agobuurt

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Agobuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Agobuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Agobuurt. Een eengezinswoning in Agobuurt komt het meest (77%) voor. Daarna komt een herenhuis met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Agobuurt

In Agobuurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Agobuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Agobuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Agobuurt
Binnenring: Nederland

Agobuurt waar ligt dat?

Woningen te koop Agobuurt

Wil je een huis kopen in Agobuurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Agobuurt . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Agobuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Agobuurt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Agobuurt. Zoek je huurwoning in Agobuurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Agobuurt

Starterswoningen in Agobuurt zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Agobuurt zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Agobuurt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Agobuurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Agobuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Agobuurt is 2.357 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.297 euro).

Leeftijden Agobuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Agobuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Agobuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Agobuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Ter Apel in de gemeente Westerwolde.

Ter Apel Barnflair Ter Apelkanaal Ter Apel-West Jipsingboermussel en Zandberg Munnekemoer Burgemeester Beinsdorp Agobuurt Ter Apel 't Heem Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal

Alle straten van Agobuurt

Agobuurt bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.