Alle woningmarktinfo Ter Apel

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ter Apel

Een eerste blik op Ter Apel

Ter Apel is een buurt in de gemeente Westerwolde. Deze buurt telt volgens het CBS 9.055 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ter Apel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 354.713 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 354.713
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Ter Apel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ter Apel is 62 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ter Apel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ter Apel

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ter Apel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ter Apel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ter Apel. Een eengezinswoning in Ter Apel komt het meest (45%) voor. Daarna komt een galerijflat met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ter Apel

In Ter Apel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ter Apel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ter Apel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ter Apel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Ter Apel

Wil je een huis kopen in Ter Apel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ter Apel . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ter Apel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ter Apel.

Zoek je huurwoning in Ter Apel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Ter Apel.

Huizenprijzen in Ter Apel

Starterswoningen in Ter Apel zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ter Apel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ter Apel zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ter Apel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ter Apel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ter Apel is 2.120 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.346 euro).

Leeftijden Ter Apel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ter Apel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Ter Apel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Ter Apel. De buurt zelf valt binnen de wijk Ter Apel in de gemeente Westerwolde.

Ter Apel Barnflair Ter Apelkanaal Ter Apel-West Jipsingboermussel en Zandberg Munnekemoer Burgemeester Beinsdorp Agobuurt Ter Apel 't Heem Verspreide huizen Ter Apel en Ter Apelkanaal

Alle straten van Ter Apel

Ter Apel bestaat uit 61 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen