Alle woningmarktinfo Springweg en omgeving Geertebuurt

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Springweg en omgeving Geertebuurt

Een eerste blik op Springweg en omgeving Geertebuurt

Springweg en omgeving Geertebuurt is een buurt in de gemeente Utrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 18.120 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Springweg en omgeving Geertebuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 609.787 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 609.787
Percentage gezinnen met kinderen 8%

Verkoopduur woningen in Springweg en omgeving Geertebuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Springweg en omgeving Geertebuurt is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Springweg en omgeving Geertebuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Springweg en omgeving Geertebuurt.

Woningen recent verkocht in Springweg en omgeving Geertebuurt

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Springweg en omgeving Geertebuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Springweg en omgeving Geertebuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Springweg en omgeving Geertebuurt. Een bovenwoning in Springweg en omgeving Geertebuurt komt het meest (47%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Springweg en omgeving Geertebuurt

In Springweg en omgeving Geertebuurt wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Springweg en omgeving Geertebuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Springweg en omgeving Geertebuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Springweg en omgeving Geertebuurt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Springweg en omgeving Geertebuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Springweg en omgeving Geertebuurt vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Springweg en omgeving Geertebuurt

Wil je een huis kopen in Springweg en omgeving Geertebuurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Springweg en omgeving Geertebuurt . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Springweg en omgeving Geertebuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Springweg en omgeving Geertebuurt.

Zoek je huurwoning in Springweg en omgeving Geertebuurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Springweg en omgeving Geertebuurt.

Huizenprijzen in Springweg en omgeving Geertebuurt

Starterswoningen in Springweg en omgeving Geertebuurt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Springweg en omgeving Geertebuurt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Springweg en omgeving Geertebuurt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Springweg en omgeving Geertebuurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Springweg en omgeving Geertebuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Springweg en omgeving Geertebuurt is 6.593 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.536 euro).

Leeftijden Springweg en omgeving Geertebuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Springweg en omgeving Geertebuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Springweg en omgeving Geertebuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Springweg en omgeving Geertebuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Binnenstad in de gemeente Utrecht.

Domplein, Neude, Janskerkhof Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs Wijk C Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving Nobelstraat en omgeving Springweg en omgeving Geertebuurt Lange Nieuwstraat en omgeving Nieuwegracht-Oost Bleekstraat en omgeving Hooch Boulandt

Alle straten van Springweg en omgeving Geertebuurt

Springweg en omgeving Geertebuurt bestaat uit 32 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen