Bleekstraat en omgeving

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bleekstraat en omgeving

Een eerste blik op Bleekstraat en omgeving

Bleekstraat en omgeving is een buurt in de gemeente Utrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 18.120 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Bleekstraat en omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 879.480 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 879.480
Percentage gezinnen met kinderen 8%

Verkoopduur woningen in Bleekstraat en omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bleekstraat en omgeving is 9 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bleekstraat en omgeving moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bleekstraat en omgeving.

Woningen recent verkocht in Bleekstraat en omgeving

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bleekstraat en omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bleekstraat en omgeving.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bleekstraat en omgeving. Een bovenwoning in Bleekstraat en omgeving komt het meest (53%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bleekstraat en omgeving

In Bleekstraat en omgeving wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bleekstraat en omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bleekstraat en omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bleekstraat en omgeving
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bleekstraat en omgeving

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bleekstraat en omgeving vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Bleekstraat en omgeving

Wil je een huis kopen in Bleekstraat en omgeving? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bleekstraat en omgeving. Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Bleekstraat en omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bleekstraat en omgeving.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bleekstraat en omgeving.

Huizenprijzen in Bleekstraat en omgeving

Starterswoningen in Bleekstraat en omgeving zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bleekstraat en omgeving zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bleekstraat en omgeving zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bleekstraat en omgeving? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bleekstraat en omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bleekstraat en omgeving is 10.212 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Bleekstraat en omgeving is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Bleekstraat en omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bleekstraat en omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bleekstraat en omgeving

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bleekstraat en omgeving. De buurt zelf valt binnen de wijk Binnenstad in de gemeente Utrecht.

Domplein, Neude, Janskerkhof Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs Wijk C Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving Nobelstraat en omgeving Springweg en omgeving Geertebuurt Lange Nieuwstraat en omgeving Nieuwegracht-Oost Bleekstraat en omgeving Hooch Boulandt

Alle straten van Bleekstraat en omgeving

Bleekstraat en omgeving bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen