Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs

Een eerste blik op Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs

Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs is een buurt in de gemeente Utrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 18.120 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 403.929 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 403.929
Percentage gezinnen met kinderen 8%

Verkoopduur woningen in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs.

Woningen recent verkocht in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs. Een portiekflat in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs komt het meest (56%) voor. Daarna komt een galerijflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs

In Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs

Wil je een huis kopen in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs. Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs.

Huizenprijzen in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs

Starterswoningen in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs is 3.334 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.684 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs. De buurt zelf valt binnen de wijk Binnenstad in de gemeente Utrecht.

Domplein, Neude, Janskerkhof Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs Wijk C Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving Nobelstraat en omgeving Springweg en omgeving Geertebuurt Lange Nieuwstraat en omgeving Nieuwegracht-Oost Bleekstraat en omgeving Hooch Boulandt

Alle straten van Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs

Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs bestaat uit 55 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen