Alle woningmarktinfo Hooch Boulandt

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hooch Boulandt

Een eerste blik op Hooch Boulandt

Hooch Boulandt is een buurt in de gemeente Utrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 18.120 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hooch Boulandt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 508.921 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 508.921
Percentage gezinnen met kinderen 8%

Verkoopduur woningen in Hooch Boulandt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hooch Boulandt is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hooch Boulandt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hooch Boulandt.

Woningen recent verkocht in Hooch Boulandt

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hooch Boulandt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hooch Boulandt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hooch Boulandt. Een portiekflat in Hooch Boulandt komt het meest (59%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hooch Boulandt

In Hooch Boulandt wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hooch Boulandt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hooch Boulandt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hooch Boulandt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hooch Boulandt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hooch Boulandt vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Hooch Boulandt

Wil je een huis kopen in Hooch Boulandt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hooch Boulandt . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hooch Boulandt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hooch Boulandt.

Zoek je huurwoning in Hooch Boulandt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hooch Boulandt.

Huizenprijzen in Hooch Boulandt

Starterswoningen in Hooch Boulandt zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hooch Boulandt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hooch Boulandt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hooch Boulandt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hooch Boulandt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hooch Boulandt is 5.602 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.098 euro).

Leeftijden Hooch Boulandt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hooch Boulandt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hooch Boulandt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hooch Boulandt. De buurt zelf valt binnen de wijk Binnenstad in de gemeente Utrecht.

Domplein, Neude, Janskerkhof Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs Wijk C Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving Nobelstraat en omgeving Springweg en omgeving Geertebuurt Lange Nieuwstraat en omgeving Nieuwegracht-Oost Bleekstraat en omgeving Hooch Boulandt

Alle straten van Hooch Boulandt

Hooch Boulandt bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen