Nobelstraat en omgeving

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nobelstraat en omgeving

Een eerste blik op Nobelstraat en omgeving

Nobelstraat en omgeving is een buurt in de gemeente Utrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 18.120 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Nobelstraat en omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 376.598 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 376.598
Percentage gezinnen met kinderen 8%

Verkoopduur woningen in Nobelstraat en omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nobelstraat en omgeving is 34 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Nobelstraat en omgeving kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nobelstraat en omgeving

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nobelstraat en omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nobelstraat en omgeving.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nobelstraat en omgeving. Een galerijflat in Nobelstraat en omgeving komt het meest (39%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nobelstraat en omgeving

In Nobelstraat en omgeving wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nobelstraat en omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nobelstraat en omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nobelstraat en omgeving
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nobelstraat en omgeving

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nobelstraat en omgeving vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Nobelstraat en omgeving

Wil je een huis kopen in Nobelstraat en omgeving? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nobelstraat en omgeving . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nobelstraat en omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nobelstraat en omgeving.

Zoek je huurwoning in Nobelstraat en omgeving? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Nobelstraat en omgeving.

Huizenprijzen in Nobelstraat en omgeving

Starterswoningen in Nobelstraat en omgeving zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nobelstraat en omgeving zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nobelstraat en omgeving zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nobelstraat en omgeving? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nobelstraat en omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nobelstraat en omgeving is 4.684 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Nobelstraat en omgeving is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Nobelstraat en omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nobelstraat en omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nobelstraat en omgeving

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nobelstraat en omgeving. De buurt zelf valt binnen de wijk Binnenstad in de gemeente Utrecht.

Domplein, Neude, Janskerkhof Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs Wijk C Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving Nobelstraat en omgeving Springweg en omgeving Geertebuurt Lange Nieuwstraat en omgeving Nieuwegracht-Oost Bleekstraat en omgeving Hooch Boulandt

Alle straten van Nobelstraat en omgeving

Nobelstraat en omgeving bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen