Huizenprijzen en de huizenmarkt Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving in Utrecht

Begrijp de huizenprijzen in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving Utrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving Utrecht

Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving is een buurt in de wijk Binnenstad en plaats Utrecht binnen de gemeente Utrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 18.120 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 832.339 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 832.339
Percentage gezinnen met kinderen 8%

Verkoopduur woningen in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving.

Woningen recent verkocht in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving. Een bovenwoning in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving komt het meest (45%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving

In Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Huizenprijzen in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving Utrecht

Starterswoningen in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving Utrecht zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving Utrecht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving Utrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving Utrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving Utrecht

Wil je een huis kopen in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving Utrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving Utrecht . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving.

Bekijk alle koopwoningen in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving Utrecht. Zoek je huurwoning in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving Utrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving is 6.612 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (6.048 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving. De buurt zelf valt binnen de wijk Binnenstad in de gemeente Utrecht.

Domplein, Neude, Janskerkhof Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs Wijk C Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving Nobelstraat en omgeving Springweg en omgeving Geertebuurt Lange Nieuwstraat en omgeving Nieuwegracht-Oost Bleekstraat en omgeving Hooch Boulandt

Alle straten van Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving

Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving bestaat uit 39 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.