Alle woningmarktinfo Pijlsweerd-Noord

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Pijlsweerd-Noord

Een eerste blik op Pijlsweerd-Noord

Pijlsweerd-Noord is een buurt in de gemeente Utrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 43.795 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pijlsweerd-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 320.555 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 320.555
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Pijlsweerd-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Pijlsweerd-Noord is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Pijlsweerd-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Pijlsweerd-Noord.

Woningen recent verkocht in Pijlsweerd-Noord

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pijlsweerd-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Pijlsweerd-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Pijlsweerd-Noord. Een bovenwoning in Pijlsweerd-Noord komt het meest (27%) voor. Daarna komt een portiekflat met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Pijlsweerd-Noord

In Pijlsweerd-Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Pijlsweerd-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Pijlsweerd-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Pijlsweerd-Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Pijlsweerd-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Pijlsweerd-Noord vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Pijlsweerd-Noord

Wil je een huis kopen in Pijlsweerd-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Pijlsweerd-Noord . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Pijlsweerd-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Pijlsweerd-Noord.

Zoek je huurwoning in Pijlsweerd-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Pijlsweerd-Noord.

Huizenprijzen in Pijlsweerd-Noord

Starterswoningen in Pijlsweerd-Noord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Pijlsweerd-Noord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Pijlsweerd-Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Pijlsweerd-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Pijlsweerd-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Pijlsweerd-Noord is 5.470 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.216 euro).

Leeftijden Pijlsweerd-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Pijlsweerd-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Pijlsweerd-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Pijlsweerd-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Noordwest in de gemeente Utrecht.

Pijlsweerd-Zuid Pijlsweerd-Noord Nijenoord, Hoogstraat en omgeving Ondiep 2e Daalsebuurt en omgeving Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. Julianapark en omgeving Elinkwijk en omgeving Prins Bernhardplein en omgeving Geuzenwijk Schaakbuurt en omgeving Queeckhovenplein en omgeving Zuilen-Noord

Alle straten van Pijlsweerd-Noord

Pijlsweerd-Noord bestaat uit 27 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen