Zuilen-Noord

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zuilen-Noord

Een eerste blik op Zuilen-Noord

Zuilen-Noord is een buurt in de gemeente Utrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 43.795 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Zuilen-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 366.130 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 366.130
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Zuilen-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuilen-Noord is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuilen-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zuilen-Noord.

Woningen recent verkocht in Zuilen-Noord

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuilen-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuilen-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuilen-Noord. Een portiekflat in Zuilen-Noord komt het meest (30%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuilen-Noord

In Zuilen-Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zuilen-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zuilen-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zuilen-Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zuilen-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zuilen-Noord vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Zuilen-Noord

Wil je een huis kopen in Zuilen-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuilen-Noord . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuilen-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuilen-Noord.

Zoek je huurwoning in Zuilen-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Zuilen-Noord.

Huizenprijzen in Zuilen-Noord

Starterswoningen in Zuilen-Noord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuilen-Noord zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuilen-Noord zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zuilen-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zuilen-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuilen-Noord is 3.536 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.280 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Zuilen-Noord is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Zuilen-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuilen-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zuilen-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zuilen-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Noordwest in de gemeente Utrecht.

Pijlsweerd-Zuid Pijlsweerd-Noord Nijenoord, Hoogstraat en omgeving Ondiep 2e Daalsebuurt en omgeving Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. Julianapark en omgeving Elinkwijk en omgeving Prins Bernhardplein en omgeving Geuzenwijk Schaakbuurt en omgeving Queeckhovenplein en omgeving Zuilen-Noord

Alle straten van Zuilen-Noord

Zuilen-Noord bestaat uit 28 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen