logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zuilen-Noord in Utrecht

Begrijp de huizenprijzen in Zuilen-Noord Utrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zuilen-Noord Utrecht

Zuilen-Noord is een buurt in de wijk Noordwest en plaats Utrecht binnen de gemeente Utrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 44.710 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuilen-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 419.596 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 419.596
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Zuilen-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuilen-Noord is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuilen-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zuilen-Noord.

Woningen recent verkocht in Zuilen-Noord

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuilen-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuilen-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuilen-Noord. Een portiekflat in Zuilen-Noord komt het meest (28%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuilen-Noord

In Zuilen-Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuilen-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuilen-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Zuilen-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zuilen-Noord vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Huizenprijzen in Zuilen-Noord Utrecht

Starterswoningen in Zuilen-Noord Utrecht zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zuilen-Noord Utrecht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuilen-Noord Utrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zuilen-Noord Utrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zuilen-Noord Utrecht

Wil je een huis kopen in Zuilen-Noord Utrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuilen-Noord Utrecht . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuilen-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuilen-Noord.

Bekijk alle koopwoningen in Zuilen-Noord Utrecht. Zoek je huurwoning in Zuilen-Noord Utrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zuilen-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuilen-Noord is 4.811 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.537 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zuilen-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuilen-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zuilen-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zuilen-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Noordwest in de gemeente Utrecht.

Pijlsweerd-Zuid Pijlsweerd-Noord Nijenoord, Hoogstraat en omgeving Ondiep 2e Daalsebuurt en omgeving Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. Julianapark en omgeving Elinkwijk en omgeving Prins Bernhardplein en omgeving Geuzenwijk Schaakbuurt en omgeving Queeckhovenplein en omgeving Zuilen-Noord

Alle straten van Zuilen-Noord

Zuilen-Noord bestaat uit 28 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.