Alle woningmarktinfo Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.

Een eerste blik op Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.

Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. is een buurt in de gemeente Utrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 43.795 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 326.318 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 326.318
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o..

Woningen recent verkocht in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o..

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.. Een eengezinswoning in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. komt het meest (53%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.

In Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.

Wil je een huis kopen in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o..

Zoek je huurwoning in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o..

Huizenprijzen in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.

Starterswoningen in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. is 5.450 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.108 euro).

Leeftijden Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.. De buurt zelf valt binnen de wijk Noordwest in de gemeente Utrecht.

Pijlsweerd-Zuid Pijlsweerd-Noord Nijenoord, Hoogstraat en omgeving Ondiep 2e Daalsebuurt en omgeving Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. Julianapark en omgeving Elinkwijk en omgeving Prins Bernhardplein en omgeving Geuzenwijk Schaakbuurt en omgeving Queeckhovenplein en omgeving Zuilen-Noord

Alle straten van Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o.

Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. bestaat uit 33 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen