Nijenoord, Hoogstraat en omgeving

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving

Een eerste blik op Nijenoord, Hoogstraat en omgeving

Nijenoord, Hoogstraat en omgeving is een buurt in de gemeente Utrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 43.795 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 285.560 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 285.560
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving.

Woningen recent verkocht in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijenoord, Hoogstraat en omgeving.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving. Een eengezinswoning in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving komt het meest (43%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijenoord, Hoogstraat en omgeving

In Nijenoord, Hoogstraat en omgeving wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nijenoord, Hoogstraat en omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nijenoord, Hoogstraat en omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nijenoord, Hoogstraat en omgeving
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nijenoord, Hoogstraat en omgeving

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nijenoord, Hoogstraat en omgeving vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving

Wil je een huis kopen in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving.

Zoek je huurwoning in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving.

Huizenprijzen in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving

Starterswoningen in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nijenoord, Hoogstraat en omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving is 4.025 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.602 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Nijenoord, Hoogstraat en omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijenoord, Hoogstraat en omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nijenoord, Hoogstraat en omgeving

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nijenoord, Hoogstraat en omgeving. De buurt zelf valt binnen de wijk Noordwest in de gemeente Utrecht.

Pijlsweerd-Zuid Pijlsweerd-Noord Nijenoord, Hoogstraat en omgeving Ondiep 2e Daalsebuurt en omgeving Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. Julianapark en omgeving Elinkwijk en omgeving Prins Bernhardplein en omgeving Geuzenwijk Schaakbuurt en omgeving Queeckhovenplein en omgeving Zuilen-Noord

Alle straten van Nijenoord, Hoogstraat en omgeving

Nijenoord, Hoogstraat en omgeving bestaat uit 27 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen