Queeckhovenplein en omgeving

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Queeckhovenplein en omgeving

Een eerste blik op Queeckhovenplein en omgeving

Queeckhovenplein en omgeving is een buurt in de gemeente Utrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 43.795 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Queeckhovenplein en omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 321.400 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 321.400
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Queeckhovenplein en omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Queeckhovenplein en omgeving is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Queeckhovenplein en omgeving moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Queeckhovenplein en omgeving.

Woningen recent verkocht in Queeckhovenplein en omgeving

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Queeckhovenplein en omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Queeckhovenplein en omgeving.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Queeckhovenplein en omgeving. Een portiekflat in Queeckhovenplein en omgeving komt het meest (91%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Queeckhovenplein en omgeving

In Queeckhovenplein en omgeving wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Queeckhovenplein en omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Queeckhovenplein en omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Queeckhovenplein en omgeving
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Queeckhovenplein en omgeving

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Queeckhovenplein en omgeving vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Queeckhovenplein en omgeving

Wil je een huis kopen in Queeckhovenplein en omgeving? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Queeckhovenplein en omgeving . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Queeckhovenplein en omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Queeckhovenplein en omgeving.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Queeckhovenplein en omgeving.

Zoek je huurwoning in Queeckhovenplein en omgeving? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Queeckhovenplein en omgeving.

Huizenprijzen in Queeckhovenplein en omgeving

Starterswoningen in Queeckhovenplein en omgeving zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Queeckhovenplein en omgeving zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Queeckhovenplein en omgeving zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Queeckhovenplein en omgeving? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Queeckhovenplein en omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Queeckhovenplein en omgeving is 3.201 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Queeckhovenplein en omgeving is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Queeckhovenplein en omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Queeckhovenplein en omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Queeckhovenplein en omgeving

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Queeckhovenplein en omgeving. De buurt zelf valt binnen de wijk Noordwest in de gemeente Utrecht.

Pijlsweerd-Zuid Pijlsweerd-Noord Nijenoord, Hoogstraat en omgeving Ondiep 2e Daalsebuurt en omgeving Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. Julianapark en omgeving Elinkwijk en omgeving Prins Bernhardplein en omgeving Geuzenwijk Schaakbuurt en omgeving Queeckhovenplein en omgeving Zuilen-Noord

Alle straten van Queeckhovenplein en omgeving

Queeckhovenplein en omgeving bestaat uit 17 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen