logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Tynaarlo

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Tynaarlo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Tynaarlo

Tynaarlo is een gemeente in de provincie Drenthe. Deze gemeente telt volgens het CBS 34.592 inwoners. Momenteel staan er 52 woningen te koop en zijn er recent 124 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tynaarlo. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 379.723.

Woningen te koop 52
Woningen recent verkocht 124
Gemiddelde vraagprijs € 529.268
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 379.723
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Tynaarlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tynaarlo is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tynaarlo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tynaarlo.

Woningen recent verkocht in Tynaarlo

Er zijn recent 124 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tynaarlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tynaarlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tynaarlo. Een eengezinswoning in Tynaarlo komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tynaarlo

In Tynaarlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tynaarlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tynaarlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Tynaarlo

Starterswoningen in gemeente Tynaarlo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Tynaarlo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Tynaarlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Tynaarlo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Tynaarlo

Wil je een huis kopen in gemeente Tynaarlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Tynaarlo . Er staan momenteel 52 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tynaarlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tynaarlo.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Tynaarlo. Zoek je huurwoning in gemeente Tynaarlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tynaarlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tynaarlo is 3.548 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.239 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tynaarlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tynaarlo vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Tynaarlo

De gemeente Tynaarlo telt 18 plaatsen.

Bunne De Groeve De Punt Donderen Eelde Eelderwolde Midlaren Oudemolen Paterswolde Taarlo Tynaarlo Vries Winde Yde Zeegse Zeijen Zuidlaarderveen Zuidlaren

Wijken van Tynaarlo

Tynaarlo bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.