De Huizenmarkt gemeente Tynaarlo (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Tynaarlo

Woningmarkt Tynaarlo

Tynaarlo is een gemeente in de provincie Drenthe. Deze gemeente telt volgens het CBS 33.500 inwoners. Momenteel staan er 123 woningen te koop en zijn er recent 104 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tynaarlo. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 123
Woningen recent verkocht 104
Gemiddelde vraagprijs € 482.837
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Tynaarlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tynaarlo is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tynaarlo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tynaarlo.

Woningen recent verkocht in Tynaarlo

Er zijn recent 104 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tynaarlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tynaarlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tynaarlo. Een eengezinswoning in Tynaarlo komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tynaarlo

In Tynaarlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tynaarlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tynaarlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tynaarlo
Binnenring: Nederland

Tynaarlo waar ligt dat?

Woningen te koop Tynaarlo

Wil je een huis kopen in Tynaarlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tynaarlo . Er staan momenteel 123 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tynaarlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tynaarlo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Tynaarlo. Zoek je huurwoning in Tynaarlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Tynaarlo

Starterswoningen in Tynaarlo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tynaarlo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tynaarlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tynaarlo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tynaarlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tynaarlo is 3.125 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.002 euro).

Leeftijden Tynaarlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tynaarlo vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Tynaarlo

De gemeente Tynaarlo telt 18 plaatsen.

Bunne De Groeve De Punt Donderen Eelde Eelderwolde Midlaren Oudemolen Paterswolde Taarlo Tynaarlo Vries Winde Yde Zeegse Zeijen Zuidlaarderveen Zuidlaren

Alle wijken van Tynaarlo

Tynaarlo bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.