De Huizenmarkt in Zuidlaren (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zuidlaren

Woningmarkt Zuidlaren

Zuidlaren is een plaats in de gemeente Tynaarlo. Deze plaats telt volgens het CBS 33.500 inwoners. Momenteel staan er 26 woningen te koop en zijn er recent 78 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidlaren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 473.060 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 26
Woningen recent verkocht 78
Gemiddelde vraagprijs € 473.060
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Zuidlaren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidlaren is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidlaren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zuidlaren.

Woningen recent verkocht in Zuidlaren

Er zijn recent 78 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidlaren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidlaren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuidlaren. Een eengezinswoning in Zuidlaren komt het meest (76%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuidlaren

In Zuidlaren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuidlaren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuidlaren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zuidlaren
Binnenring: Nederland

Zuidlaren waar ligt dat?

Woningen te koop Zuidlaren

Wil je een huis kopen in Zuidlaren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidlaren . Er staan momenteel 26 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidlaren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidlaren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zuidlaren. Zoek je huurwoning in Zuidlaren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zuidlaren

Starterswoningen in Zuidlaren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidlaren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidlaren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zuidlaren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zuidlaren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidlaren is 3.384 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.319 euro).

Leeftijden Zuidlaren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidlaren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Zuidlaren

Zuidlaren bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.