logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Zuidlaren

Begrijp de huizenprijzen in Zuidlaren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zuidlaren

Zuidlaren is een plaats in de gemeente Tynaarlo. Deze plaats telt volgens het CBS 34.592 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidlaren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 493.492 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 47
Gemiddelde vraagprijs € 493.492
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Zuidlaren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidlaren is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidlaren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zuidlaren.

Woningen recent verkocht in Zuidlaren

Er zijn recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidlaren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidlaren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuidlaren. Een eengezinswoning in Zuidlaren komt het meest (77%) voor. Daarna komt een galerijflat met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuidlaren

In Zuidlaren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuidlaren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuidlaren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Zuidlaren

Starterswoningen in Zuidlaren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidlaren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidlaren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zuidlaren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zuidlaren

Wil je een huis kopen in Zuidlaren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidlaren . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidlaren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidlaren.

Bekijk alle koopwoningen in Zuidlaren. Zoek je huurwoning in Zuidlaren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zuidlaren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidlaren is 3.661 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.351 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zuidlaren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidlaren vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Zuidlaren

Zuidlaren bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.