Alle woningmarktinfo Zuidlaren in gemeente Tynaarlo

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zuidlaren

Een eerste blik op Zuidlaren

Zuidlaren is een plaats in de gemeente Tynaarlo. Deze plaats telt volgens het CBS 33.500 inwoners. Momenteel staan er 28 woningen te koop en zijn er recent 81 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidlaren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 441.389 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 28
Woningen recent verkocht 81
Gemiddelde vraagprijs € 441.389
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Zuidlaren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidlaren is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidlaren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zuidlaren.

Woningen recent verkocht in Zuidlaren

Er zijn recent 81 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidlaren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidlaren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuidlaren. Een eengezinswoning in Zuidlaren komt het meest (76%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuidlaren

In Zuidlaren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zuidlaren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zuidlaren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zuidlaren
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Zuidlaren

Wil je een huis kopen in Zuidlaren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidlaren . Er staan momenteel 28 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidlaren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidlaren.

Zoek je huurwoning in Zuidlaren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Zuidlaren.

Huizenprijzen in Zuidlaren

Starterswoningen in Zuidlaren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidlaren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidlaren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zuidlaren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zuidlaren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidlaren is 3.216 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.925 euro).

Leeftijden Zuidlaren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidlaren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Zuidlaren

Zuidlaren bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen