Eelderwolde in de gemeente Tynaarlo

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Eelderwolde

Een eerste blik op Eelderwolde

Eelderwolde is een plaats in de gemeente Tynaarlo. Deze plaats telt volgens het CBS 33.500 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Eelderwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 594.771 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 594.771
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Eelderwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eelderwolde is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eelderwolde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eelderwolde.

Woningen recent verkocht in Eelderwolde

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eelderwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eelderwolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eelderwolde. Een eengezinswoning in Eelderwolde komt het meest (39%) voor. Daarna komt een herenhuis met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eelderwolde

In Eelderwolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Eelderwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Eelderwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eelderwolde
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Eelderwolde

Wil je een huis kopen in Eelderwolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eelderwolde. Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eelderwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eelderwolde.

Huizenprijzen in Eelderwolde

Starterswoningen in Eelderwolde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eelderwolde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eelderwolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eelderwolde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eelderwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eelderwolde is 3.288 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.261 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Eelderwolde is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Eelderwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eelderwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Eelderwolde

Eelderwolde bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen