De Huizenmarkt in Eelderwolde (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Eelderwolde

Woningmarkt Eelderwolde

Eelderwolde is een plaats in de gemeente Tynaarlo. Deze plaats telt volgens het CBS 33.500 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eelderwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 712.369 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 712.369
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Eelderwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eelderwolde is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eelderwolde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eelderwolde.

Woningen recent verkocht in Eelderwolde

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eelderwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eelderwolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eelderwolde. Een eengezinswoning in Eelderwolde komt het meest (39%) voor. Daarna komt een villa met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eelderwolde

In Eelderwolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eelderwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eelderwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eelderwolde
Binnenring: Nederland

Eelderwolde waar ligt dat?

Woningen te koop Eelderwolde

Wil je een huis kopen in Eelderwolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eelderwolde . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eelderwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eelderwolde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Eelderwolde. Zoek je huurwoning in Eelderwolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Eelderwolde

Starterswoningen in Eelderwolde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eelderwolde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eelderwolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eelderwolde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eelderwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eelderwolde is 4.189 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.662 euro).

Leeftijden Eelderwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eelderwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Eelderwolde

Eelderwolde bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.