Huizenmarkt Tynaarlo in Tynaarlo (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Tynaarlo

Woningmarkt Tynaarlo

Tynaarlo is een wijk in de plaats Tynaarlo binnen de gemeente Tynaarlo. Deze wijk telt volgens het CBS 1.785 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tynaarlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 561.167 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 561.167
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Tynaarlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tynaarlo is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tynaarlo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Tynaarlo

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tynaarlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tynaarlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tynaarlo. Een eengezinswoning in Tynaarlo komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tynaarlo

In Tynaarlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tynaarlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tynaarlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tynaarlo
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Tynaarlo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Tynaarlo vergeleken met de Tynaarlo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Tynaarlo waar ligt dat?

Woningen te koop Tynaarlo

Wil je een huis kopen in Tynaarlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tynaarlo . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tynaarlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tynaarlo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Tynaarlo. Zoek je huurwoning in Tynaarlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Tynaarlo

Starterswoningen in Tynaarlo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tynaarlo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tynaarlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tynaarlo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tynaarlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tynaarlo is 2.604 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.144 euro).

Leeftijden Tynaarlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tynaarlo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Tynaarlo

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Tynaarlo? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Tynaarlo

Tynaarlo Verspreide huizen Tynaarlo