logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Tynaarlo in Tynaarlo

Begrijp de huizenprijzen in Tynaarlo Tynaarlo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Tynaarlo Tynaarlo

Tynaarlo is een wijk in de plaats Tynaarlo binnen de gemeente Tynaarlo. Deze wijk telt volgens het CBS 1.895 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tynaarlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 553.543 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 553.543
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Tynaarlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tynaarlo is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tynaarlo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Tynaarlo

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tynaarlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tynaarlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tynaarlo. Een eengezinswoning in Tynaarlo komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tynaarlo

In Tynaarlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tynaarlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tynaarlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Tynaarlo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Tynaarlo vergeleken met de Tynaarlo en Nederland.

Huizenprijzen in Tynaarlo Tynaarlo

Starterswoningen in Tynaarlo Tynaarlo zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tynaarlo Tynaarlo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tynaarlo Tynaarlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tynaarlo Tynaarlo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tynaarlo Tynaarlo

Wil je een huis kopen in Tynaarlo Tynaarlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tynaarlo Tynaarlo . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tynaarlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tynaarlo.

Bekijk alle koopwoningen in Tynaarlo Tynaarlo. Zoek je huurwoning in Tynaarlo Tynaarlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tynaarlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tynaarlo is 2.876 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.508 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tynaarlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tynaarlo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Tynaarlo

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Tynaarlo? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Tynaarlo

Tynaarlo Verspreide huizen Tynaarlo