Alle woningmarktinfo Donderen in gemeente Tynaarlo

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Donderen

Een eerste blik op Donderen

Donderen is een plaats in de gemeente Tynaarlo. Deze plaats telt volgens het CBS 33.500 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Donderen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 537.631 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 537.631
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Donderen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Donderen is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Donderen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Donderen.

Woningen recent verkocht in Donderen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Donderen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Donderen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Donderen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Donderen. Een eengezinswoning in Donderen komt het meest (49%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Donderen

In Donderen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Donderen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Donderen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Donderen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Donderen

Wil je een huis kopen in Donderen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Donderen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Donderen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Donderen.

Zoek je huurwoning in Donderen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Donderen.

Huizenprijzen in Donderen

Starterswoningen in Donderen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Donderen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Donderen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Donderen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Donderen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Donderen is 3.273 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.709 euro).

Leeftijden Donderen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Donderen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Donderen

Donderen bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen