Alle woningmarktinfo Eelde in gemeente Tynaarlo

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Eelde

Een eerste blik op Eelde

Eelde is een plaats in de gemeente Tynaarlo. Deze plaats telt volgens het CBS 33.500 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eelde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 410.552 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 410.552
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Eelde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eelde is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eelde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eelde.

Woningen recent verkocht in Eelde

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eelde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eelde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eelde. Een eengezinswoning in Eelde komt het meest (59%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eelde

In Eelde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Eelde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Eelde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eelde
Binnenring: Nederland

Eelde waar ligt dat?

Woningen te koop in Eelde

Wil je een huis kopen in Eelde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eelde . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eelde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eelde.

Zoek je huurwoning in Eelde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Eelde.

Huizenprijzen in Eelde

Starterswoningen in Eelde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eelde zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eelde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eelde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eelde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eelde is 2.730 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.507 euro).

Leeftijden Eelde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eelde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Eelde

Eelde bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.