Huizenprijzen en de huizenmarkt in Eelde

Begrijp de huizenprijzen in Eelde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eelde

Eelde is een plaats in de gemeente Tynaarlo. Deze plaats telt volgens het CBS 33.500 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eelde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 425.192 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 35
Gemiddelde vraagprijs € 425.192
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Eelde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eelde is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eelde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eelde.

Woningen recent verkocht in Eelde

Er zijn recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eelde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eelde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eelde. Een eengezinswoning in Eelde komt het meest (60%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eelde

In Eelde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eelde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eelde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Eelde

Starterswoningen in Eelde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eelde zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eelde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eelde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eelde

Wil je een huis kopen in Eelde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eelde . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eelde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eelde.

Bekijk alle koopwoningen in Eelde. Zoek je huurwoning in Eelde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eelde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eelde is 3.228 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.750 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eelde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eelde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Eelde

Eelde bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.