Huizenmarkt Bunne in Winde (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bunne

Woningmarkt Bunne

Bunne is een wijk in de plaats Winde binnen de gemeente Tynaarlo. Deze wijk telt volgens het CBS 325 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bunne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 671.049 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 671.049
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Bunne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bunne is 7 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bunne moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bunne.

Woningen recent verkocht in Bunne

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bunne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bunne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bunne. Een woonboerderij in Bunne komt het meest (61%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bunne

In Bunne wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bunne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bunne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bunne
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bunne

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bunne vergeleken met de Tynaarlo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Bunne waar ligt dat?

Woningen te koop Bunne

Wil je een huis kopen in Bunne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bunne . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Bunne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bunne.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bunne. Zoek je huurwoning in Bunne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bunne

Starterswoningen in Bunne zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bunne zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bunne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bunne? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bunne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bunne is 2.851 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (2.851 euro).

Leeftijden Bunne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bunne vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bunne

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bunne? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bunne

Bunne Winde Verspreide huizen Winde Verspreide huizen Bunne