logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oudemolen

Begrijp de huizenprijzen in Oudemolen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudemolen

Oudemolen is een plaats in de gemeente Moerdijk. Deze plaats telt volgens het CBS 37.711 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudemolen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 647.511 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 647.511
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Oudemolen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudemolen is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudemolen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oudemolen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudemolen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudemolen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudemolen. Een eengezinswoning in Oudemolen komt het meest (71%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudemolen

In Oudemolen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudemolen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudemolen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oudemolen

Starterswoningen in Oudemolen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oudemolen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudemolen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudemolen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudemolen

Wil je een huis kopen in Oudemolen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudemolen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudemolen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudemolen.

Bekijk alle koopwoningen in Oudemolen. Zoek je huurwoning in Oudemolen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudemolen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudemolen is 3.234 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.974 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudemolen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudemolen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oudemolen

Oudemolen bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.