De Huizenmarkt in Oudemolen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oudemolen

Woningmarkt Oudemolen

Oudemolen is een plaats in de gemeente Moerdijk. Deze plaats telt volgens het CBS 34.780 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudemolen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 685.969 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 685.969
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Oudemolen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudemolen is 55 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudemolen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oudemolen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudemolen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudemolen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudemolen. Een eengezinswoning in Oudemolen komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudemolen

In Oudemolen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudemolen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudemolen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oudemolen
Binnenring: Nederland

Oudemolen waar ligt dat?

Woningen te koop Oudemolen

Wil je een huis kopen in Oudemolen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudemolen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudemolen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudemolen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oudemolen. Zoek je huurwoning in Oudemolen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oudemolen

Starterswoningen in Oudemolen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudemolen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudemolen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oudemolen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oudemolen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudemolen is 1.849 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.336 euro).

Leeftijden Oudemolen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudemolen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oudemolen

Oudemolen bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.