De Huizenmarkt in Taarlo (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Taarlo

Woningmarkt Taarlo

Taarlo is een plaats in de gemeente Tynaarlo. Deze plaats telt volgens het CBS 33.500 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Taarlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 771.180 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 771.180
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Taarlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Taarlo is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Taarlo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Taarlo.

Woningen recent verkocht in Taarlo

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Taarlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Taarlo.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Taarlo. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Taarlo. Een woonboerderij in Taarlo komt het meest (67%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Taarlo

In Taarlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Taarlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Taarlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Taarlo
Binnenring: Nederland

Taarlo waar ligt dat?

Woningen te koop Taarlo

Wil je een huis kopen in Taarlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Taarlo . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Taarlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Taarlo.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Taarlo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Taarlo. Zoek je huurwoning in Taarlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Taarlo

Starterswoningen in Taarlo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Taarlo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Taarlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Taarlo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Taarlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Taarlo is 3.538 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.221 euro).

Leeftijden Taarlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Taarlo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Taarlo

Taarlo bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.