Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kilder

Begrijp de huizenprijzen in Kilder met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kilder

Kilder is een plaats in de gemeente Montferland. Deze plaats telt volgens het CBS 35.635 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kilder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 403.683 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 403.683
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Kilder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kilder is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kilder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kilder.

Woningen recent verkocht in Kilder

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kilder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kilder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kilder. Een eengezinswoning in Kilder komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kilder

In Kilder wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kilder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kilder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kilder

Starterswoningen in Kilder zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kilder zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kilder zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kilder? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kilder

Wil je een huis kopen in Kilder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kilder . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kilder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kilder.

Bekijk alle koopwoningen in Kilder. Zoek je huurwoning in Kilder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kilder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kilder is 3.113 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.110 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kilder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kilder vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kilder

Kilder bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.