Azewijn in de gemeente Montferland

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Azewijn

Een eerste blik op Azewijn

Azewijn is een plaats in de gemeente Montferland. Deze plaats telt volgens het CBS 35.635 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Azewijn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 526.796 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 526.796
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Azewijn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Azewijn is 88 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Azewijn kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Azewijn

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Azewijn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Azewijn.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Azewijn. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Azewijn. Een eengezinswoning in Azewijn komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Azewijn

In Azewijn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Azewijn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Azewijn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Azewijn
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Azewijn

Wil je een huis kopen in Azewijn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Azewijn. Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Azewijn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Azewijn.

Huizenprijzen in Azewijn

Starterswoningen in Azewijn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Azewijn zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Azewijn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Azewijn? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Azewijn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Azewijn is 2.449 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.401 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Azewijn is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Azewijn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Azewijn vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Azewijn

Azewijn bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen