logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Azewijn

Begrijp de huizenprijzen in Azewijn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Azewijn

Azewijn is een plaats in de gemeente Montferland. Deze plaats telt volgens het CBS 36.882 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Azewijn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 737.623 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 737.623
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Azewijn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Azewijn is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Azewijn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Azewijn.

Woningen recent verkocht in Azewijn

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Azewijn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Azewijn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Azewijn. Een eengezinswoning in Azewijn komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Azewijn

In Azewijn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Azewijn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Azewijn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Azewijn

Starterswoningen in Azewijn zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Azewijn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Azewijn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Azewijn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Azewijn

Wil je een huis kopen in Azewijn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Azewijn . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Azewijn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Azewijn.

Bekijk alle koopwoningen in Azewijn. Zoek je huurwoning in Azewijn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Azewijn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Azewijn is 3.238 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.612 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Azewijn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Azewijn vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Azewijn

Azewijn bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.