Alle woningmarktinfo Azewijn in gemeente Montferland

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Azewijn

Een eerste blik op Azewijn

Azewijn is een plaats in de gemeente Montferland. Deze plaats telt volgens het CBS 35.635 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Azewijn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 598.626 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 598.626
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Azewijn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Azewijn is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Azewijn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Azewijn.

Woningen recent verkocht in Azewijn

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Azewijn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Azewijn.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Azewijn. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Azewijn. Een eengezinswoning in Azewijn komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Azewijn

In Azewijn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Azewijn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Azewijn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Azewijn
Binnenring: Nederland

Azewijn waar ligt dat?

Woningen te koop in Azewijn

Wil je een huis kopen in Azewijn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Azewijn . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Azewijn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Azewijn.

Bekijk hier alle koopwoningen in Azewijn. Zoek je huurwoning in Azewijn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Azewijn

Starterswoningen in Azewijn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Azewijn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Azewijn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Azewijn? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Azewijn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Azewijn is 3.774 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.611 euro).

Leeftijden Azewijn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Azewijn vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Azewijn

Azewijn bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.