De Huizenmarkt in Braamt (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Braamt

Woningmarkt Braamt

Braamt is een plaats in de gemeente Montferland. Deze plaats telt volgens het CBS 35.635 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Braamt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 457.537 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 457.537
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Braamt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Braamt is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Braamt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Braamt

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Braamt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Braamt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Braamt. Een eengezinswoning in Braamt komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Braamt

In Braamt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Braamt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Braamt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Braamt
Binnenring: Nederland

Braamt waar ligt dat?

Woningen te koop Braamt

Wil je een huis kopen in Braamt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Braamt . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Braamt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Braamt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Braamt. Zoek je huurwoning in Braamt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Braamt

Starterswoningen in Braamt zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Braamt zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Braamt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Braamt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Braamt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Braamt is 2.924 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.942 euro).

Leeftijden Braamt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Braamt vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Braamt

Braamt bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.