De Huizenmarkt in 's-Heerenberg (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in 's-Heerenberg

Woningmarkt 's-Heerenberg

's-Heerenberg is een plaats in de gemeente Montferland. Deze plaats telt volgens het CBS 35.635 inwoners. Momenteel staan er 28 woningen te koop en zijn er recent 67 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heerenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 368.801 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 28
Woningen recent verkocht 67
Gemiddelde vraagprijs € 368.801
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in 's-Heerenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Heerenberg is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Heerenberg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 's-Heerenberg

Er zijn recent 67 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heerenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Heerenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Heerenberg. Een eengezinswoning in 's-Heerenberg komt het meest (64%) voor. Daarna komt een portiekflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Heerenberg

In 's-Heerenberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Heerenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Heerenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 's-Heerenberg
Binnenring: Nederland

's-Heerenberg waar ligt dat?

Woningen te koop 's-Heerenberg

Wil je een huis kopen in 's-Heerenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Heerenberg . Er staan momenteel 28 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Heerenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Heerenberg.

Bekijk hier alle koopwoningen in 's-Heerenberg. Zoek je huurwoning in 's-Heerenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in 's-Heerenberg

Starterswoningen in 's-Heerenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Heerenberg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Heerenberg zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 's-Heerenberg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 's-Heerenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Heerenberg is 2.535 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.486 euro).

Leeftijden 's-Heerenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Heerenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van 's-Heerenberg

's-Heerenberg bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.