logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in 's-Heerenberg

Begrijp de huizenprijzen in 's-Heerenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 's-Heerenberg

's-Heerenberg is een plaats in de gemeente Montferland. Deze plaats telt volgens het CBS 36.882 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 120 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heerenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 364.554 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 120
Gemiddelde vraagprijs € 364.554
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in 's-Heerenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Heerenberg is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Heerenberg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 's-Heerenberg

Er zijn recent 120 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heerenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Heerenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Heerenberg. Een eengezinswoning in 's-Heerenberg komt het meest (66%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Heerenberg

In 's-Heerenberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Heerenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Heerenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in 's-Heerenberg

Starterswoningen in 's-Heerenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Heerenberg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Heerenberg zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 's-Heerenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 's-Heerenberg

Wil je een huis kopen in 's-Heerenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Heerenberg . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Heerenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Heerenberg.

Bekijk alle koopwoningen in 's-Heerenberg. Zoek je huurwoning in 's-Heerenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 's-Heerenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Heerenberg is 2.549 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.585 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 's-Heerenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Heerenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van 's-Heerenberg

's-Heerenberg bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.