Huizenprijzen en de huizenmarkt in Loerbeek

Begrijp de huizenprijzen in Loerbeek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Loerbeek

Loerbeek is een plaats in de gemeente Montferland. Deze plaats telt volgens het CBS 35.635 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loerbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 660.984 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 660.984
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Loerbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loerbeek is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loerbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Loerbeek.

Woningen recent verkocht in Loerbeek

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loerbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loerbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loerbeek. Een eengezinswoning in Loerbeek komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loerbeek

In Loerbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Loerbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Loerbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Loerbeek

Starterswoningen in Loerbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Loerbeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loerbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Loerbeek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Loerbeek

Wil je een huis kopen in Loerbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loerbeek . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loerbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loerbeek.

Bekijk alle koopwoningen in Loerbeek. Zoek je huurwoning in Loerbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Loerbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loerbeek is 3.779 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.924 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Loerbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loerbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Loerbeek

Loerbeek bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.