Loerbeek in de gemeente Montferland

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Loerbeek

Een eerste blik op Loerbeek

Loerbeek is een plaats in de gemeente Montferland. Deze plaats telt volgens het CBS 35.635 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Loerbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 736.613 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 736.613
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Loerbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loerbeek is 62 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loerbeek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Loerbeek

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loerbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loerbeek.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Loerbeek. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loerbeek. Een eengezinswoning in Loerbeek komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loerbeek

In Loerbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Loerbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Loerbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Loerbeek
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Loerbeek

Wil je een huis kopen in Loerbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loerbeek. Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loerbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loerbeek.

Huizenprijzen in Loerbeek

Starterswoningen in Loerbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Loerbeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loerbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Loerbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Loerbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loerbeek is 2.372 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.288 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Loerbeek is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Loerbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loerbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Loerbeek

Loerbeek bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen