Huizenprijzen en de huizenmarkt in Didam

Begrijp de huizenprijzen in Didam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Didam

Didam is een plaats in de gemeente Montferland. Deze plaats telt volgens het CBS 35.635 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 70 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Didam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 419.690 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 70
Gemiddelde vraagprijs € 419.690
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Didam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Didam is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Didam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Didam.

Woningen recent verkocht in Didam

Er zijn recent 70 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Didam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Didam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Didam. Een eengezinswoning in Didam komt het meest (72%) voor. Daarna komt een galerijflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Didam

In Didam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Didam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Didam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Didam

Starterswoningen in Didam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Didam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Didam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Didam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Didam

Wil je een huis kopen in Didam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Didam . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Didam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Didam.

Bekijk alle koopwoningen in Didam. Zoek je huurwoning in Didam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Didam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Didam is 2.882 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (2.880 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Didam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Didam vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Didam

Didam bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.