De Huizenmarkt in Didam (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Didam

Woningmarkt Didam

Didam is een plaats in de gemeente Montferland. Deze plaats telt volgens het CBS 35.635 inwoners. Momenteel staan er 41 woningen te koop en zijn er recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Didam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 400.890 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 41
Woningen recent verkocht 63
Gemiddelde vraagprijs € 400.890
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Didam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Didam is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Didam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Didam.

Woningen recent verkocht in Didam

Er zijn recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Didam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Didam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Didam. Een eengezinswoning in Didam komt het meest (72%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Didam

In Didam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Didam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Didam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Didam
Binnenring: Nederland

Didam waar ligt dat?

Woningen te koop Didam

Wil je een huis kopen in Didam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Didam . Er staan momenteel 41 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Didam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Didam.

Bekijk hier alle koopwoningen in Didam. Zoek je huurwoning in Didam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Didam

Starterswoningen in Didam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Didam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Didam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Didam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Didam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Didam is 2.938 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.561 euro).

Leeftijden Didam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Didam vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Didam

Didam bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.