Huizenmarkt Sappemeer-Noord in Sappemeer (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sappemeer-Noord

Woningmarkt Sappemeer-Noord

Sappemeer-Noord is een buurt in de wijk Sappemeer en plaats Sappemeer binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 7.985 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sappemeer-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 289.028 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 289.028
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Sappemeer-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sappemeer-Noord is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sappemeer-Noord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sappemeer-Noord

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sappemeer-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sappemeer-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sappemeer-Noord. Een eengezinswoning in Sappemeer-Noord komt het meest (90%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sappemeer-Noord

In Sappemeer-Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sappemeer-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sappemeer-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sappemeer-Noord
Binnenring: Nederland

Sappemeer-Noord waar ligt dat?

Woningen te koop Sappemeer-Noord

Wil je een huis kopen in Sappemeer-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sappemeer-Noord . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Sappemeer-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sappemeer-Noord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sappemeer-Noord. Zoek je huurwoning in Sappemeer-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sappemeer-Noord

Starterswoningen in Sappemeer-Noord zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sappemeer-Noord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sappemeer-Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sappemeer-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sappemeer-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sappemeer-Noord is 3.174 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.886 euro).

Leeftijden Sappemeer-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sappemeer-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Sappemeer-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Sappemeer-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Sappemeer in de gemeente Midden-Groningen.

Magrietpark Sappemeer-Oost Boswijck-West Boswijck-Oost Compagniesterpark De Vosholen-Oost Nieuw Woelwijck Polder De Nijverheid Sappemeer-Noord

Alle straten van Sappemeer-Noord

Sappemeer-Noord bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.