Huizenmarkt Nieuw Woelwijck in Sappemeer (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuw Woelwijck

Woningmarkt Nieuw Woelwijck

Nieuw Woelwijck is een buurt in de wijk Sappemeer en plaats Sappemeer binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 7.985 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw Woelwijck. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 155.149 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 155.149
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Nieuw Woelwijck

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw Woelwijck is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw Woelwijck moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw Woelwijck.

Woningen recent verkocht in Nieuw Woelwijck

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw Woelwijck. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw Woelwijck.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nieuw Woelwijck. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw Woelwijck. Een eengezinswoning in Nieuw Woelwijck komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw Woelwijck

In Nieuw Woelwijck wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw Woelwijck

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw Woelwijck (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuw Woelwijck
Binnenring: Nederland

Nieuw Woelwijck waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuw Woelwijck

Wil je een huis kopen in Nieuw Woelwijck? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw Woelwijck . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw Woelwijck alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw Woelwijck.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuw Woelwijck.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuw Woelwijck. Zoek je huurwoning in Nieuw Woelwijck? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuw Woelwijck

Starterswoningen in Nieuw Woelwijck zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw Woelwijck zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw Woelwijck zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuw Woelwijck? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuw Woelwijck

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw Woelwijck is 2.636 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.840 euro).

Leeftijden Nieuw Woelwijck

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw Woelwijck vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nieuw Woelwijck

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nieuw Woelwijck. De buurt zelf valt binnen de wijk Sappemeer in de gemeente Midden-Groningen.

Magrietpark Sappemeer-Oost Boswijck-West Boswijck-Oost Compagniesterpark De Vosholen-Oost Nieuw Woelwijck Polder De Nijverheid Sappemeer-Noord

Alle straten van Nieuw Woelwijck

Nieuw Woelwijck bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.